HAWAIIAN POKé BOWL LEUVEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1033 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Hawaiian Poké Bowl Leuven. Meer weten? Ontdek meer

19 feb 2024 om 14:17 wij hadden besteld om 10h voor de levering om 11h45. ze zijn gekomen om 11h50. We hebben een goeie levering gekregen, alles netjes verpakt. En lekker eten! Wij bestellen hier op kantoor zeker nog.
17 feb 2024 om 19:30 Eten viel letterlijk door de zak, en is een fractie van wat de porties in het verleden waren. Ruba is beter voor dezelfde prijs
16 feb 2024 om 14:29 All perfectly okay
15 feb 2024 om 13:56 Levering was op tijd en vriendelijke service! :)
11 feb 2024 om 21:04 Duurde bijna 2u voordat de bestelling geleverd werd!
9 feb 2024 om 14:19 Ik bestel twee bowls en er wordt er maar 1 geleverd... Doe een Beke deftig jullie werk
6 feb 2024 om 21:01 Lekker en precies op tijd!
6 feb 2024 om 11:55 Laatste keren steeds een half gevulde bowl ontvangen, terwijl ze niet goedkoop zijn. Elke keer lijkt het slordiger te worden
1 feb 2024 om 8:17 Niet de juiste bestelling gekregen, 2 ingrediënten vergeten. Jammer bij een zelf samengestelde bowl.
29 jan 2024 om 14:26 Er waren wat foute dingen geleverd. Alles was lekker maar niet echt wat we besteld hadden. Levering was ook 10 minuten te vroeg.
29 jan 2024 om 9:05 Verschrikkelijk. Hele avond moeten overgeven. Voedselvergiftiging. Totaal niet vers blijkbaar..
29 jan 2024 om 3:20 Large bowl.. potje was niet eens voor de helft gevuld. 15 euro voor een halve maaltijd