HAWAIIAN POKé BOWL LEUVEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1119 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Hawaiian Poké Bowl Leuven. Meer weten? Ontdek meer

21 jun 2024 om 15:18 Voor de 3de keer in de opmerking geschreven dat ze bestek niet mogen vergeten. Voor de 3de keer weeral geen bestek. deze keer zelfs gebeld om te melden dat ze het niet mogen vergeten. Hoe kan je iets eten zonder bestek?
16 jun 2024 om 20:56 Verkeerde bestelling meegegeven en dit al voor de 3e keer!!
16 jun 2024 om 19:16 Helaas opnieuw - zoals wel vaker de laatste tijd - een bowl die maar voor de helft gevuld is en met een aantal ontbrekende ingrediënten. Zeer teleurstellend voor deze prijzen.
11 jun 2024 om 14:00 Zaterdagavond, en toch zeer tevreden over de leverduur. Superlekker zoals altijd!
11 jun 2024 om 8:21 hetgeen we bestelden kwam tijdig toe
10 jun 2024 om 13:34 takeaway had blijkbaar geen chauffeur volgens Hawaiian Poké Bowl in Leuven. Bestelling werd niet gevonden, dan werd de levering geschat op 30min, dan 45min dan 1u15, dan terug 30min, .. enzovoort
9 jun 2024 om 14:07 Er zat heel weinig in ten opzichte van anders. Ook zo goed als geen dressing wat het heel droog maakte.
3 jun 2024 om 8:11 Levering op uur dat werd gevraagd. Enkel feta ontbrak in een portie
2 jun 2024 om 1:10 Ik woon op minder dan 1 km van de zaak, heb nog nooit minder dan een uur moeten wachten op de bestelling...
30 mei 2024 om 22:24 Betaald voor extra kip. Niks extra kip gekregen. Veel te duur voor een bakje met rijst.
21 mei 2024 om 10:38 redelijk snel en lekker. Alleen ik vroeg nadrukkelijk om geen feta bij mijn bestelling te doen - en feta was er gewoon bij (beetje jammer, kost 1*).
20 mei 2024 om 11:37 Mijn portie bevatte voor 80% zoete aardappel, er was nauwelijks kip of andere ingrediënten te vinden. Ze waren zelfs ingrediënten vergeten. Ik vond ze vroeger heel lekker, maar de kwaliteit is sterk gedaald.